Zupy:
Rosół z makaronem domowym lub kołdunami
Krem z brokułów z grzankami
Krem z papryki z tiftelami i bazylią
Krem z selera z płatkami migdałowymi
Krem z pomidorów Krem z cukinii
II danie:
Pierś z kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami i mozarellą, sos bazyliowy, ziemniaki, surówka
Juki myśliwskie( schab faszerowany pieczarkami), sos pieczarkowy, ziemniaki, surówka
Roladki ze schabu faszerowane papryką i cukinią z sosem tymiankowym, ziemniaki, surówka
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i serem feta z sosem estragonowym, ziemniaki, surówka
Łosoś w glazurze balsamicznej, ziemniaki, surówka Sandacz w jarzynach, ziemniaki, surówka
Przekąski gorące:
Zupa gulaszowa
Barszczyk z pasztecikiem
Flaczki z pieczywem
Udka pieczone z warzywami podane na platerze
Misa mięs pieczonych (karkówka, golonka, pierś z kurczaka, schabowy) z ziemniakami podanymi na platerze
Pierś z kaczki z jabłkami
Zraziki wołowe
Warzywa na parze
Przekąski zimne:
Galantyna z drobiu
Boczek faszerowany polędwiczkami
Rolada drobiowa faszerowana brokułami
Rolada franciszkańska
Śledzie z pomidorami suszonymi, kaparami i oliwkami, Śledzie po kartusku
Roladki z łososiem i twarożkiem
Sałatka z kurczakiem
Sałatka grillowa
Sałatka grecka
Sałatka jarzynowa
Sałatka z kaczką
Mozarella z pomidorami
Deser:
Maliny na gorąco z gałką lodów, bitą śmietaną i bezą
Puchar lodowy z owocami, Sernik "Pszczółka"
Stół kawowy
Owoce
Tort
Napoje
Wódka
Ciasto